Blog

Fedezze fel a Hajósi Kastélyt!

Ha minket választ a pihenésre, legyen az apartman vagy vendégház, számos programunk közül válogathat, többek között a Hajósi Kastélyba is tehet egy csodálatos kirándulást! Járt már valaha a Hajósi Kastélyban? Nem? Akkor épp eljött az ideje!

Részletek
A kerékpártúra, a kenutúra és a kajaktúra szépségei

Tavasszal és nyáron mindenhol előkerülnek a biciklik, egészséges, gyors, környezetkímélő, nem is kell ennél jobb. A kajakozás és kenuzás a legtöbb ember számára nem hétköznapi, izgalmas programot ígér, így ezeket is érdemes kipróbálni, ha bajai panziónkban száll meg.

Részletek
A kenuzás technikája: a gyakorlat teszi a mestert!

Sok család számára kikapcsolódást nyújtanak a vízi sportok. Aki még nem evezett, annak érdemes gyakorlati oktatáson részt venni, hogy a helyes technikát elsajátítsa, és biztonságos, élménydús legyen a túra.

Részletek
Biztonság mindenekelőtt

Vízparti szállásunk programjai között a kenuzás is helyet kapott. Kiemelt figyelmet fordítunk vendégeink biztonságára, így az alábbiakban szeretnénk adni néhány tanácsot a kenuzáshoz.

Részletek
Kellemest a hasznossal!

Tanulmányi kirándulásra minden kisdiák eljut iskolai évei során. Ilyenkor megismerkednek a hely nevezetességeivel, sok fontos dátumot, nevet hallanak, épp csak egyetlen dolog marad ki a kirándulásból, ez pedig nem más, mint a szórakozás.

Részletek
Ahol a gasztronómia, sport és kultúra egy helyen megtalálható

Szeretne egy olyan helyen kikapcsolódni, ahol finomakat ehet, hódolhat kedvenc hobbijainak és kirándulhat a közeli erdőben? Létezik ilyen hely, méghozzá kis hazánk területén.

Részletek
A vízi sportok szerelmeseinek

Nyaranta a legtöbbünknek egyetlen vágya, hogy maga mögött hagyja a fülledt beton rengeteget és kiszabaduljon a természetbe. A zöldellő fák, a susogó lombok, a csobogó patak és a selymes pázsit közé, ahol frissebb a levegő és simogatóbb a napsugár.

Részletek
A halászlé bűvöletében: Baja

Ha a hungarikumokra kellene példát mondani, akkor a halászlé biztos, hogy az első három leggyakoribb válasz között szerepelne. Ez az ízletes, kellemesen csípős, gazdag halleves többféleképpen is készülhet, hiszen ahány víz közeli térség van az országban, annyiféleképpen készítik ezt a magyaros fogást.

Részletek
Mesél az erdő

Aranybácska Önt is várja! Találja meg a békét és a természet közeli kikapcsolódás egyedülálló élményét a Felső-Bácskai térségben, ahol a friss levegő, és a végtelen zöld terek mellett számtalan érdekes program, és kikapcsolódási lehetőség várja az ország déli részével megismerkedni vágyókat.

Részletek
Bácsalmási programok

Magyarország messze földön híres gyönyörű természeti adottságairól, gazdag kultúrájáról, egyedülálló gasztronómiájáról. Ezeknek a tulajdonságoknak hála, az ország egyre több turista bakancslistájára felkerül, és az ide látogató, majd elégedetten távozó kirándulók hírét viszik kis hazánknak.

Részletek

Szép Kártya elfogadóhely!

(c) 2015 PONTYPORONTY KFT.

Telefon: 70/334-02-95

Cím: 6500 Baja, Szabadság u. 14.

Hasznos oldalak:
Apartman.lap.hu - Horgasz.lap.hu - Baja.lap.hu