Szolgáltatások

Kajakbérlés

Felfújható kajak (4db)

A Kalyma új típusú felfújható kajakja a maga nemében egyedi. Családi kajak, ami a strandjátéktól a kisebb kirándulásokig elkísérheti az embert. Stabil, robosztus, kényelmes, esztétikus és könnyű. Formája innovatív telis-tele praktikus felszerelésekkel. Egyenes futását egy szkeg és a hasán végigfutó él könnyíti meg. Két kivehető, zsebekkel ellátott ülés teszi komfortossá a kajakozást. Vízhatlan zsákokkal ellátott zárható csomagtartóval is felszerelték. Használható egyedül vagy kettesben.

Horgászkajak (3db)

Ideális kajak két fő részére horgászat céljára. A bottartó és a két vízhatlan rekesz lehetővé teszik a holmik víz biztos helyen történő tárolását.

YAKARI horgászkajak (1db)

A yakkair HP2 horgász változata. Kiváló menet tulajdonságai mellett könnyen szállítható. Használható egyedül is az ülést középre helyezve. Anyaga erős, "horogálló" amennyire lehet. Használható egy vagy két személlyel.

Kajakbérlés díja: 1500 Ft/óra

                             4000 Ft/nap

Kerékpárbérlés

Kerékpárjaink Schwinn Csepel kerékpárok, melyek újszerű állapotúak, folyamatos szervizelve vannak. Minden igényt kielégítenek ugyanis bérelhető női (4 db), férfi (4 db) valamint gyermek kerékpárok (4db) is, így akár az egész család elmehet egy jó kis kerékpártúrára.

Schwinn Csepel Cruiser Férfi kerékpár (4db)

Schwinn Csepel Cruiser Női kerékpár (4db)

Schwinn Csepel Corsair Gyermek kerékpár (2db)

Schwinn Csepel Bonnie Gyermek kerékpár (2db)

Kerékpárbérlés díja: 1500 Ft/óra

                                   4000 Ft/nap

Szép Kártya elfogadóhely!

(c) 2015 PONTYPORONTY KFT.

Telefon: 70/334-02-95

Cím: 6500 Baja, Szabadság u. 14.

Hasznos oldalak:
Apartman.lap.hu - Horgasz.lap.hu - Baja.lap.hu